Parteneri de comunicare

Toti partenerii nostri depun un efort comun in educarea si dezvoltarea comertului electronic din Romania, oferind suport la nivel de comunicare si de imagine, in cadrul unor parteneriate permanente. Toate ideile, comunicarile, informatiile, proiectele pe care le derulam impreuna sunt menite a aduce un plus de valoare comertului electronic, in toate componentele sale.

2Performant este singura retea de afiliere cu prezenta regionala (Bulgaria, Polonia, Ungaria etc). Partenerii din retea pot selecta locatia si publicul tinta pentru vanzarile lor, in afara Romaniei.
GPeC este cel mai important eveniment de comert electronic din Romania. Odata cu premierea celor mai performante magazine online, GPeC contribuie substantial la dezvoltarea si educarea pietei de comert electronic din Romania.
ECOMpedia este un portal dedicat pietei de comert electronic din Romania. Aici se pot obtine informatii si raspunsurile la orice intrebari, din partea fondatorilor sau din comunicarea cu alti reprezentanti din piata de profil. Este o sursa de informare absolut indispensabila pentru publicul mai mult sau mai putin avizat.
IAB Romania este asociatia industriei de marketing si publicitate online din Romania. Fondata in anul 2006, reuneste in prezent agentii de publicitate, regii de media, publisheri autohtoni si companii prestatoare de servicii dedicate industriei de publicitate online.
Trusted.ro este certificarea care confera un nivel ridicat de incredere pentru magazinele care o obtin, in fata consumatorilor. Aceste magazine trebuie sa indeplineasca un set de standarde (obligatii legale sau bune practici), verificarea lor realizandu-se minim de 2 ori pe an.
Silkweb este o companie de E-commerce cu 10 ani de existenta in piata si un portofoliu cu peste 500 clienti, compania ofera servicii diverse si complete legate de tot ceea ce inseamna web, de la platforma de e­commerce SilkMart pana la conceperea de strategii online.
Sales Manago este un instrument de marketing automatization, care determina identificare, profilare si personalizare a consumatorului, sustinand efortul specialistilor de marketing digital in a aduce plus valoare magazinelor online. Cu 3500 clienti in 40 de tari, ofera una dintre cele mai eficiente solutii de marketing automatizat. Din 2015, 2Parale este partener certificat Sales Manago.
EcomTEAM este un eveniment fondat de 2Parale, și organizat de Internetcorp, are loc anual și întrunește magazine online, persoane care vor să se extindă în comerțul electronic, furnizori de servicii (procesatori, bănci, customer service), specialiști în logistică și marketing și producători.
EcomJOBS este prima platformă de joburi pentru Ecommerce din România ce pune în legătură oamenii de marketing, programatorii, project managerii, cei din vânzări, administratori, web design sau logistică cu magazinele online.

Cu sustinerea

Alti parteneri care ne sustin, in dorinta noastra de a recompensa eforturile celor care colaboreaza cu noi, in cadrul unor parteneriate generale (punctuale sau de lunga durata). Oferim, astfel, beneficii concrete celor implicati in activitatea 2Parale si, in sens mai larg, in tot ce presupune piata de comert electronic, cresterea si educarea acesteia.

Regina Maria este unul dintre partenerii 2Parale care au ales sa ne sustina in comunitatea de afiliere. Cei mai performanti afiliati beneficiaza de servicii medicale prin parteneriatul cu Regina Maria, una dintre cele mai importante retele private de sanatate din Romania. Afiliatii de top au acces gratuit la o serie de servicii medicale in cadrul retelei Regina Maria.
Uber este partener recent al 2Parale, oferind beneficii directe pentru colaboratorii nostri, afiliati si advertiseri, in limita a unei curse in valoare de 30 lei. Uber este prezent, in acest moment, in Bucuresti si a intrat recent pe piata romaneasca.
GodMother este una dintre cele mai vechi si de succes agentii de publicitate din Romania. Cu o experienta de 18 ani pe piata de profil, agentia a reunit in portofoliu nume mari din toate segmentele de comert. Toti partenerii din 2Parale au 10% discount la serviciile GodMother.
Agrafa a luat nastere in 1997, ca si tipografie, devenind, in timp, o agentie full service si un business solid, reusind sa se updateze rapid la schimbarile din piata si sa adauge valoare serviciilor oferite. Toti partenerii din 2Parale au 10% discount la serviciile Agrafa.