Fii deasupra tuturor si 2Parale te premiaza!

2Parale dubleaza cel mai mare comision valid inregistrat in ultimele 90 de zile.

Termeni si conditii "Dublu pentru campioni"

Organizator si regulament
 1. Campania "Dublu pentru campioni" (denumita in continuare "Campania") este desfasurata de S.C. 2 Parale Afiliere S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Str. Vulturilor, nr. 98, Spatiul comercial E6 - unitatea Est, Sector 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti, sub nr. J40/493/2010, CUI 26405652, atribut fiscal RO, denumita in continuare "Organizatorul".
 2. Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial al Campaniei (denumit in continuare "Regulamentul").
 3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, schimbarile urmand sa intre in vigoare dupa anuntul prealabil al acestora.
 4. Campania se deruleaza pe perioada nedeterminata, incepand cu 5 septembrie 2011. Organizatorul are dreptul de a incheia campania atunci cand va considera necesar, cu conditia notificarii publice prealabile.
 5. La Campanie pot participa numai afiliatii 2Parale, indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice.
 6. Nu participa la Campanie comisioanele inregistrate in programele de afiliere 2Parale definite ca programe prin care 2Parale plateste un comision pentru fiecare lead de afiliat sau de advertiser.
Mecanism (mod de desfasurare)
 1. Un comision care are valoarea mai mare decat valoarea recordului de la momentul cand a fost creat comisionul se numeste eligibil pentru a fi dublat sau, pe scurt eligibil.
 2. Recordul este o valoare in bani care trebuie depasita de cea a unui comision pentru ca acesta sa poata fi eligibil pentru dublare.
 3. Recordul este o functie de timp (i.e. nu are aceeasi valoare pentru oricare doua momente) si are valoarea egala cu cea mai mare valoare a vreunui comision care intruneste cumulativ urmatoarele conditii:
  • era platit (i.e. platit de catre advertiser retelei) sau finalizat (i.e. platit de catre retea afiliatului) la momentul pentru care se calculeaza
  • a fost generat intr-un interval de 90 de zile care se termina in momentul pentru care se face calculul
 4. Recordul curent va fi afisat:
 5. In momentul in care un advertiser plateste un comision catre 2Parale (i.e. cand statusul comisionului trece din acceptat in platit), daca acest comision impreuna cu valoarea sa platita este in continuare eligibil, atunci Organizatorul garanteaza afiliatului plata unui bonus de valoare egala cu comisionul, bonus care va fi adaugat sumei platite catre afiliat dupa urmatoarea cerere de plata a acestuia.
 6. Nu se dubleaza comisioanele acordate manual.
 7. Vor fi dublate comisioanele valide in valoarea de maxim 10.000 lei.
Premii
 1. 2Parale va dubla valoarea finala a oricarui comision eligibil, valoarea din momentul in care comisionul isi schimba statusul din Acceptat in Platit si doar daca valoarea sa este mai mare decat cea a recordului de la momentul inregistrarii sale.
 2. Suma va fi semnalata afiliatilor drept un comision bonus. Plata bonusului se va face la urmatoarea solicitare de plata valida. Suma reprezentata de bonus va fi platita in baza unei Anexe, alaturi de restul comisioanelor de incasat si se va supune acelorasi prevederi din contractul cu afiliatii, inclusiv celor legate de taxe si impozite.
 3. Acordarea premiilor corespunzatoare campaniei reprezinta un eveniment public. Participarea la campanie constituie acordul ca imaginea (numele si fotografia) castigatorilor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale publicitare text, audio, foto si video de catre 2Parale, cu respectarea legislatiei in vigoare si fara niciun fel de plata aferenta.
 4. In cazul in care un afiliat al carui comision ar trebui dublat nu-si da acceptul de a-i fi folosita imaginea de catre Organizator in scopuri publicitare, in termen de 30 de zile de la contactarea lui de catre Organizator, afiliatul nu va primi contravaloarea bonusului.
 5. Nerespectarea actualului Regulament de catre castigatori atrage nevalidarea premiului si reportarea acestuia.
 6. Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa [email protected]