Viziune
Marketingul se democratizeaza

Datorita evolutiei tehnologiei, astazi este posibil ca oricine sa contribuie la marketingul oricarei companii din lume, primind in schimb o parte din profitul generat. Este o revolutie economica care incurajeaza performanta si care va duce la aparitia unei noi clase de profesionisti independenti (super afiliatii - specializati pe nise, categorii sau canale de promovare si capabili sa genereze volume importante de trafic targetat si de vanzari) si disparitia alteia (marketing executives din corporatii - "functionarul" fara libertate de decizie, responsabil de implementarea unor strategii stabilite "la centru" de catre oameni de multe ori rupti de realitatea economica).

Departamentele de marketing se vor restrange, competenta va creste, iar companiile vor intelege ca singura solutie in marketing este deschiderea, cedarea partiala a controlului catre public si asumarea crowd-marketingului. Este un fenomen care a schimbat si alte domenii - vezi jurnalism vs bloguri, PR traditional vs social media.

Credem ca acest fenomen este binevenit si il incurajam prin crearea ecosistemului in care acesta se dezvolta si evolueaza. In cadrul ecosistemului fiecare actor conectat este rasplatit prin rezultate si recunoastere direct proportionale cu performantele obtinute si cu valoarea pe care o aduce in lantul economic.

Misiune

Misiunea 2Parale este de a facilita democratizarea marketingului. Suntem dedicati dezvoltarii unui ecosistem transparent de business care incurajeaza si rasplateste performanta.

Valori
Performanta Focus Integritate Impartasirea de informatii Transparenta Inovatie Solutii elegante
Performanta

Prin natura business-ului suntem orientati catre performanta, o incurajam si credem ca totul este masurabil. De aceea stim in orice moment ce trebuie sa facem pentru a fi mai buni.

Tintim pozitia de lideri pe orice piata in care activam (fie ca e vorba de industrie sau de pozitionare geografica).

Credem ca marketingul trebuie sa fie un joc de tipul win - win - win. Toate partile implicate (advertiserii, afiliatii si ecosistemul in sine) castiga simultan daca genereaza valoare adaugata si pierd in lipsa performantei. In afiliere este imposibil ca o parte sa castige si celelalte sa piarda. In opozitie, paradigma din advertisingul clasic presupunea de multe ori un joc cu suma nula in care castigurile realizate de o parte erau egale cu pierderile inregistrate de cealalta parte.

Focus

Avem 2 directii in care vrem sa excelam:

  • Tracking-ul corect si complet: tot traficul trimis de afiliati si conversiile generate de acestia, indiferent de volum si de tipurile de afiliati sau advertiseri implicate.
  • Plati mereu la timp: ne asiguram ca intotdeauna incasam la timp banii de la advertiseri si platim afiliatii.
Integritate

Suntem intotdeauna sinceri intre noi si in fata partenerilor nostrii.

Ne respectam toate promisiunile sau anuntam din timp atunci cand ne e imposibil. Ne recunoastem greselile.

Respectam regulile - cele externe (legale etc.) si cele impuse si asumate de noi.

Impartasirea de informatii

Distribuim informatii care ii pot ajuta pe partenerii nostri sa obtina rezultate mai bune sau care vor ajuta intreaga piata sa creasca.

Comunicam constant bune practici in marketing afiliat si ne incurajam toti partenerii sa faca acelasi lucru.

Transparenta

Credem ca o piata transparenta si corecta va incuraja intotdeauna performanta.

Inovatie

Inventam atunci cand solutiile existente nu se ridica la standardele noastre.

Gandim diferit, dar suntem conectati si invatam permanent de la altii.

Ne plac partenerii inteligenti care ne forteaza sa fim mai buni decat eram ieri.

Servicii

Punem la dispozitie platforma pentru crearea, administrarea si monitorizarea campaniilor.
Asiguram lunar serviciul de calcul, facturare, incasare si plata a comisioanelor valide.
Urmarim, analizam si penalizam tentativele de frauda.
Suntem permanent disponibili pentru sprijin in cresterea performantelor.

Mai multe

Contact presa