Slide background

HOTCHALLENGE

Declanșează COD ROȘU de comisioane!

Slide background

Performance marketing

Esti in locul potrivit pentru mai multi bani, vanzari si lead-uri.

Slide background

AM DEPĂȘIT

VÂNZĂRI

Slide background

BUSINESS BOOM

Exploreaza-ti posibilitatile in Universul 2Parale!

AFFILIATE
MARKETING

Intra in reteaua de marketing afiliat #1 din Romania, avem alaturi mii de afiliati si advertiseri care obtin rezultate impreuna. Rasplatim performanta. Advertiserii platesc doar pentru rezultatele obtinute din marketingul afiliat.

Devino afiliat!
Devino advertiser!

PAY PER CLICK

Garantam cresterea performantelor din campaniile Pay Per Click si Pay Per View. Lucram constant la optimizari si scaderea costului pe conversie. AdWords? Facebook Ads? YouTube? Facem minuni cu ele, convinge-te!

Start conversii!

CONTENT & SOCIAL
MEDIA MARKETING

Credem in campanii de Content Marketing si Social Media axate pe rezultate. Fructificam experienta noastra in proiecte de succes axate pe loializare, branding si conexiune.

Start conversii!

 

Vrei rezultate all-inclusive?

CIFRELE VORBESC PENTRU NOI

peste

2 mil.

conversii

peste

500

clienti

peste

39.000

afiliati

peste

€4.5 mil.

bugete PPC

peste

€3 mil.

comisioane afiliati

Daca la inceput a fost simpla curiozitate, acum afilierea in 2Parale imi suplimenteaza veniturile cu 1.700 euro/luna. De la curiozitate pana la venituri este simpla munca: 90% - invatare, cercetare si testare si in restul de 10% din timp aplici concluziile. Fara studii de specialitate sau cursuri costisitoare poti sa fii propriul tau sef. Incearca!

Cristian-serban

SERBAN CRISTIAN

Afiliat

Pentru ArabesqueOnline, colaborarea cu echipa de PPC a 2Parale este mai mult decat un parteneriat! Suntem o echipa! Ma bazez pe operativitatea si profesionalismul lor 24/7.

Marinela-bujor

MARINELA BUJOR

Arabesque

Inca de acum 3 ani, de la inceputul parteneriatului cu 2Parale, am știut ca afilierea este cea mai mare platforma pentru vanzari sigure și constante. Ne-am respectat parteneriatul cu afiliatii și ne-am implicat tot timpul, iar rezultatele nu au intarziat sa apara, vanzarile prin 2Parale crescand semnificativ de la un an la altul.

Mihai-patrascu

MIHAI PATRASCU

evoMAG

AU INCREDERE IN NOI...

Regina MariadEpurtat.roElefant.roBijuteria TeilorBestJobsVodafone

Invata, fii conectat, performeaza!

Introducere în Google Tag Manager

03 Iulie 2015


Google Tag Manager este un tool care te ajută să implementezi, editezi şi să ştergi diferite taguri (coduri de tracking) de care ai nevoie pe site. Deşi este un instrument foarte util, puţini profită de pe urma beneficiilor pe care acesta le pune la dispoziţia utilizatorului. De ce să foloseşti Google Tag Manager (GTM)? 1. Economiseşti timp (şi bani) atunci când trebuie executată o modificare a unui tag. Deoarece poţi accesa codul site-ului direct prin (...)

Citeste mai mult

8 noi advertiseri în prima lansare din luna iulie

01 Iulie 2015


Începem luna iulie cu forțe proaspete și cu 8 noi programe de afiliere ce vin să îmbogățească rețeaua 2Parale. Noile programe de afiliere propun comisioane între 5% și 10%. Cele mai noi campanii ale lunii iulie fac parte din categoriile: Fashion Bijuterii Home&Deco Electronice Pharma Copii Cursuri&Training-uri fashionsport.ro Tip campanie: Sale Categorie:  Fashion Comision: 5% Perioada de recurență: 1 lună bigiotto.ro Tip campanie: Sale Categorie:  Fashion Comision: 10% Perioada de (...)

Citeste mai mult

Hai sa facem performanta la 360°!