Slide background

Fii stăpân pe bugetul tău de marketing!

Slide background

Full service marketing performance agency

Slide background

The Internship Program you were looking for

Slide background

BUSINESS BOOM

Exploreaza-ti posibilitatile in Universul 2Parale!

AFFILIATE
MARKETING

Intra in reteaua de marketing afiliat #1 din Romania, avem alaturi mii de afiliati si advertiseri care obtin rezultate impreuna. Rasplatim performanta. Advertiserii platesc doar pentru rezultatele obtinute din marketingul afiliat.

Devino afiliat!
Devino advertiser!

PAY PER CLICK

Garantam cresterea performantelor din campaniile Pay Per Click si Pay Per View. Lucram constant la optimizari si scaderea costului pe conversie. AdWords? Facebook Ads? YouTube? Facem minuni cu ele, convinge-te!

Start conversii!

CONTENT & SOCIAL
MEDIA MARKETING

Credem in campanii de Content Marketing si Social Media axate pe rezultate. Fructificam experienta noastra in proiecte de succes axate pe loializare, branding si conexiune.

Start conversii!

 

Vrei rezultate all-inclusive?

CIFRELE VORBESC PENTRU NOI

peste

2 mil.

conversii

peste

500

clienti

peste

42.000

afiliati

peste

€4.5 mil.

bugete PPC

peste

€3 mil.

comisioane afiliati

Inca de acum 3 ani, de la inceputul parteneriatului cu 2Parale, am știut ca afilierea este cea mai mare platforma pentru vanzari sigure și constante. Ne-am respectat parteneriatul cu afiliatii și ne-am implicat tot timpul, iar rezultatele nu au intarziat sa apara, vanzarile prin 2Parale crescand semnificativ de la un an la altul.

Mihai-patrascu

MIHAI PATRASCU

evoMAG

Cu ajutorul 2Parale am reusit sa obtinem in primele doua trimestre din 2012 o crestere cu 10% a vanzarilor. Apreciem rapiditatea cu care echipa si afiliatii ne ajuta in comunicare promotiilor Elefant.ro catre clientii finali.

Alen-todorov

ALEN TODOROV

Elefant.ro

Daca la inceput a fost simpla curiozitate, acum afilierea in 2Parale imi suplimenteaza veniturile cu 1.700 euro/luna. De la curiozitate pana la venituri este simpla munca: 90% - invatare, cercetare si testare si in restul de 10% din timp aplici concluziile. Fara studii de specialitate sau cursuri costisitoare poti sa fii propriul tau sef. Incearca!

Cristian-serban

SERBAN CRISTIAN

Afiliat

AU INCREDERE IN NOI...

evoMAGAvonBijuteria TeilorElefant.roCard AvantajPaul Renaud

Invata, fii conectat, performeaza!

4 noi advertiseri în rețea!

28 Aprilie 2016


Ne pregătim cu spor și entuziasm pentru weekendul de sărbătoare. Dar înainte de a ne apuca de cozonaci, am pregătit 4 noi programe pentru afiliații noștri! Acestea sunt din categoriile Fashion, Bijuterii, IT&C și Food&Drinks și oferă comisioane de până la 15%. teilor.ro Tip campanie: Sale Categorie: Bijuterii Comision: 8% Perioada de recurență: 1 lună Feed de produse: Nu Elemente de trafic leak ascunse:  Da finess.ro Tip campanie: Sale Categorie: Fashion Comision: 10% (...)

Citeste mai mult

UPDATE: Important pentru afiliați! Declarația 200 pentru comisioanele din 2015.

28 Aprilie 2016


Toţi afiliaţii care au încasat în 2015 bani din comisioanele câştigate prin 2Parale, că persoană fizică, vor primi săptămâna aceasta, pe adresa de e-mail asociata contului de afiliat adeverinţa de venit care certifica aceste câştiguri. Vă rugăm să verificaţi primirea acestui e-mail şi în folderul Spam. Pe baza ei, afiliaţii trebuie să completeze şi să depună Declaraţia de venit realizat în 2015, prin Formularul 200, potrivit legislaţiei actuale din România. (...)

Citeste mai mult

Hai sa facem performanta la 360°!