Slide background

Performance marketing

Esti in locul potrivit pentru mai multi bani, vanzari si lead-uri.

Slide background

BLACK FRIDAY ATTACK

Accelereaza vanzarile la preturi speciale!

Slide background

FASHION CHALLENGE

Defileaza cu cele mai multe comisioane!

Slide background

BUSINESS BOOM

Exploreaza-ti posibilitatile in Universul 2Parale!

AFFILIATE
MARKETING

Intra in reteaua de afiliere #1 din Romania, avem alaturi mii de afiliati si advertiseri care obtin rezultate impreuna. Rasplatim performanta. Advertiserii platesc doar pentru rezultate.

Devino afiliat!
Devino advertiser!

PAY PER CLICK

Garantam cresterea performantelor din campaniile Pay Per Click si Pey Per View. Lucram constant la optimizari si scaderea costului pe conversie. AdWords? Facebook Ads? YouTube? Facem minuni cu ele, convinge-te.

Start conversii!

CONTENT & SOCIAL
MEDIA MARKETING

Credem in campanii de Content Marketing si Social Media axate pe rezultate. Fructificam experienta noastra in proiecte de succes axate pe loializare, branding si conexiune.

Start conversii!

 

Vrei rezultate all-inclusive?

CIFRELE VORBESC PENTRU NOI

peste

1,5 mil.

conversii

peste

400

clienti

peste

34.000

afiliati

peste

€2.5 mil.

bugete PPC

peste

€1.8 mil.

comisioane afiliati

Pentru mine, 2Parale inseamna mai putine griji, vanzari mai mari, un lucru ce mi se parea imposibil. Multumesc numarului mare de afiliati ce mi-au acordat incredere si promit ca ascensiunea comisioanelor va continua.

Nicolae-slav

NICOLAE SLAV

dEpurtat.ro

Pentru ArabesqueOnline, colaborarea cu echipa de PPC a 2Parale este mai mult decat un parteneriat! Suntem o echipa! Ma bazez pe operativitatea si profesionalismul lor 24/7.

Marinela-bujor

MARINELA BUJOR

Arabesque

Daca la inceput a fost simpla curiozitate, acum afilierea in 2Parale imi suplimenteaza veniturile cu 1.700 euro/luna. De la curiozitate pana la venituri este simpla munca: 90% - invatare, cercetare si testare si in restul de 10% din timp aplici concluziile. Fara studii de specialitate sau cursuri costisitoare poti sa fii propriul tau sef. Incearca!

Cristian-serban

SERBAN CRISTIAN

Afiliat

AU INCREDERE IN NOI...

ArabesqueDepozitul de papetarieVodafoneMiniprixElefant.roNemira

Invata, fii conectat, performeaza!

Noi programe de afiliere in Fashion si Cosmetice

22 Octombrie 2014


5 programe de afiliere noi intra in forta in reteaua 2Parale, care extinde sansele fiecarui afiliat la castiguri avantajoase. Saptamana aceasta avem branduri din 2 categorii cunoscute pentru comisioanele care ating cifre impresionante┬á– Fashion si Cosmetice. Ryor intra cu un comision de 10% pentru o gama larga de produse cosmetice de calitate pentru tratarea corpului si, de asemenea, o linie profesionala proiectata pentru saloanele de infrumusetare. Tot din categoria Cosmetice, (...)

Citeste mai mult

Castigatorii competitiei Back to School Challenge

22 Octombrie 2014


In doar doua saptamani, primii 10 afiliati din clasamentul Back to School Challenge au generat cc. 5.000 de vanzari pentru advertiserii din categoriile Carti&Materiale Didactice, IT&C si Birotica. In total, vorbim de mii de vanzari aduse si comisioane castigate de afiliati. Un start bun pentru Back to School Challenge, prima competitie dintr-un sir mai lung pregatit de 2Parale pentru acest final de an. E momentul sa cunoastem si castigatorii, afiliati 2Parale (...)

Citeste mai mult

Hai sa facem performanta la 360┬░!