Slide background

AM DEPĂȘIT

VÂNZĂRI

Slide background

LOVE CHALLENGE

Indragostit de performanta?

Cucereste cele mai multe vanzari!

Slide background

Performance marketing

Esti in locul potrivit pentru mai multi bani, vanzari si lead-uri.

Slide background

BUSINESS BOOM

Exploreaza-ti posibilitatile in Universul 2Parale!

AFFILIATE
MARKETING

Intra in reteaua de afiliere #1 din Romania, avem alaturi mii de afiliati si advertiseri care obtin rezultate impreuna. Rasplatim performanta. Advertiserii platesc doar pentru rezultate.

Devino afiliat!
Devino advertiser!

PAY PER CLICK

Garantam cresterea performantelor din campaniile Pay Per Click si Pey Per View. Lucram constant la optimizari si scaderea costului pe conversie. AdWords? Facebook Ads? YouTube? Facem minuni cu ele, convinge-te.

Start conversii!

CONTENT & SOCIAL
MEDIA MARKETING

Credem in campanii de Content Marketing si Social Media axate pe rezultate. Fructificam experienta noastra in proiecte de succes axate pe loializare, branding si conexiune.

Start conversii!

 

Vrei rezultate all-inclusive?

CIFRELE VORBESC PENTRU NOI

peste

2 mil.

conversii

peste

450

clienti

peste

37.000

afiliati

peste

€4.5 mil.

bugete PPC

peste

€3 mil.

comisioane afiliati

Inca de acum 3 ani, de la inceputul parteneriatului cu 2Parale, am știut ca afilierea este cea mai mare platforma pentru vanzari sigure și constante. Ne-am respectat parteneriatul cu afiliatii și ne-am implicat tot timpul, iar rezultatele nu au intarziat sa apara, vanzarile prin 2Parale crescand semnificativ de la un an la altul.

Mihai-patrascu

MIHAI PATRASCU

evoMAG

2Parale m-a invatat sa fiu propriul meu sef. Am facut din marketing afiliat un full-time job pentru ca aici castigurile sunt direct proportionale cu munca depusa. Cu cateva ore de munca pe zi poti castiga cateva sute de lei pe luna, dar daca iti dedici mai mult timp se pot transforma in sute sau mii de euro.

Cristian-ciuberea

CRISTIAN CIUBEREA

Afiliat Tophabits

In momentul de fata, 2Parale este cel mai cost-effective instrument de promovare online pe care il utilizam, generand lunar aproximativ 10% din numarul total de conversii. Platforma ne permite sa realizam ajustari rapide ale campaniilor, astfel incat, chiar daca uneori nu am pornit exact cum trebuia, pana la final obtinem rezultatele asteptate.

Monica-cacina

MONICA CACINA

BestJobs

AU INCREDERE IN NOI...

MicrosoftMyClosetDepozitul de papetarieMiniprixRWTPaul Renaud

Invata, fii conectat, performeaza!

Lansăm 5 noi programe de afiliere, comisioane de până la 10%

25 Februarie 2015


Cu doar patru zile rămase până la 1 Martie, sărbătoarea mărțișorului, 5 noi advertiseri au hotărât să se alăture reţelei 2Parale. În cele 5 noi programe de afiliere poţi obţine comisioane între 5%-10%. 4 categorii de promovat: Fashion Copii Birotică Turism Ei sunt cei 5 magnifici de săptămâna aceasta: jucariavesela.ro Tip campanie: Sale Categorie: Copii Comision: 5% Perioada de recurență: 2 luni Feed de produse disponibil: Da bnb.ro Tip campanie: Sale Categorie: Birotica (...)

Citeste mai mult

Affiliate Network Executive wanted (Bulgarian language mandatory)

23 Februarie 2015


Location: Bucharest Scope: Integrates, serves and retain advertisers and affiliates in 2Leva Network by using the best tools and by implementing efficiently 2Leva politics. Main Responsibilities: > Main contact point with both advertisers and affiliates > Legal and accounting relationship with both affiliates and advertisers: Contract, annexes Invoicing / collection > Legal and accounting support > Responsibilities related to advertisers: Integration – tracking code, products feed, banners, description, activation Customer (...)

Citeste mai mult

Hai sa facem performanta la 360°!