Performance marketing

Esti in locul potrivit pentru mai multi bani, vanzari si lead-uri.

Incepe acum!

AFFILIATE
MARKETING

Intra in reteaua de afiliere #1 din Romania, avem alaturi mii de afiliati si advertiseri care obtin rezultate impreuna. Rasplatim performanta. Advertiserii platesc doar pentru rezultate.

Devino afiliat!
Devino advertiser!

PAY PER CLICK

Garantam cresterea performantelor din campaniile Pay Per Click si Pey Per View. Lucram constant la optimizari si scaderea costului pe conversie. AdWords? Facebook Ads? YouTube? Facem minuni cu ele, convinge-te.

Start conversii!

CONTENT & SOCIAL
MEDIA MARKETING

Credem in campanii de Content Marketing si Social Media axate pe rezultate. Fructificam experienta noastra in proiecte de succes axate pe loializare, branding si conexiune.

Start conversii!

 

Vrei rezultate all-inclusive?

CIFRELE VORBESC PENTRU NOI

peste

1,5 mil.

conversii

peste

400

clienti

peste

34.000

afiliati

peste

€2.5 mil.

bugete PPC

peste

€1.8 mil.

comisioane afiliati

Pentru ArabesqueOnline, colaborarea cu echipa de PPC a 2Parale este mai mult decat un parteneriat! Suntem o echipa! Ma bazez pe operativitatea si profesionalismul lor 24/7.

Marinela-bujor

MARINELA BUJOR

Arabesque

Solutiile creative, imbunatatirea continua a campaniilor si disponibilitatea de adaptare la modalitatile noastre de promovare si comunicare, au dus in numai cateva luni la scaderea de trei ori a costului per conversie.

Elena-stoica

ELENA STOICA

Miniprix

Pentru mine, 2Parale inseamna mai putine griji, vanzari mai mari, un lucru ce mi se parea imposibil. Multumesc numarului mare de afiliati ce mi-au acordat incredere si promit ca ascensiunea comisioanelor va continua.

Nicolae-slav

NICOLAE SLAV

dEpurtat.ro

AU INCREDERE IN NOI...

VodafoneMyClosetBestJobsStarShinersDepozitul de papetarieElefant

Invata, fii conectat, performeaza!

12% comision, branduri si produse de sezon in noile campanii 2Parale

20 August 2014


12% comision – peste media din categorie, produse de sezon – de la fashion si auto la fitness, branduri de cafea populare in randul consumatorilor romani sunt cateva dintre atuurile noilor campanii din 2Parale, lansam astazi 6 noi programe de afiliere care pot genera comisioane afiliatilor din retea. Mai ales ca incepe momentul acela din an in care ne pregatim de un nou sezon. Un comision de 12% si produse (...)

Citeste mai mult

Un comision record de 763 lei si un inceput de poveste in afiliere

14 August 2014


Ma numesc Udrea Emanuel, sunt afiliat 2Parale de la inceputul anului si tocmai am fost anuntat ca am batut recordul de comision, in valoare de 763 de lei. E un inceput de poveste care urmeaza formatul unei replici celebre de film, insa surprinde foarte bine esenta unei performante cat se poate de reale: Emanuel a generat prin afiliere o vanzare de peste 11.800 de lei si a castigat astfel un (...)

Citeste mai mult

Hai sa facem performanta la 360°.