Slide background

Performance marketing

Esti in locul potrivit pentru mai multi bani, vanzari si lead-uri.

Slide background

AM DEPĂȘIT

VÂNZĂRI

Slide background

BUSINESS BOOM

Exploreaza-ti posibilitatile in Universul 2Parale!

AFFILIATE
MARKETING

Intra in reteaua de marketing afiliat #1 din Romania, avem alaturi mii de afiliati si advertiseri care obtin rezultate impreuna. Rasplatim performanta. Advertiserii platesc doar pentru rezultatele obtinute din marketingul afiliat.

Devino afiliat!
Devino advertiser!

PAY PER CLICK

Garantam cresterea performantelor din campaniile Pay Per Click si Pay Per View. Lucram constant la optimizari si scaderea costului pe conversie. AdWords? Facebook Ads? YouTube? Facem minuni cu ele, convinge-te!

Start conversii!

CONTENT & SOCIAL
MEDIA MARKETING

Credem in campanii de Content Marketing si Social Media axate pe rezultate. Fructificam experienta noastra in proiecte de succes axate pe loializare, branding si conexiune.

Start conversii!

 

Vrei rezultate all-inclusive?

CIFRELE VORBESC PENTRU NOI

peste

2 mil.

conversii

peste

450

clienti

peste

37.000

afiliati

peste

€4.5 mil.

bugete PPC

peste

€3 mil.

comisioane afiliati

Pentru ArabesqueOnline, colaborarea cu echipa de PPC a 2Parale este mai mult decat un parteneriat! Suntem o echipa! Ma bazez pe operativitatea si profesionalismul lor 24/7.

Marinela-bujor

MARINELA BUJOR

Arabesque

Pentru mine, 2Parale inseamna mai putine griji, vanzari mai mari, un lucru ce mi se parea imposibil. Multumesc numarului mare de afiliati ce mi-au acordat incredere si promit ca ascensiunea comisioanelor va continua.

Nicolae-slav

NICOLAE SLAV

dEpurtat.ro

Daca la inceput a fost simpla curiozitate, acum afilierea in 2Parale imi suplimenteaza veniturile cu 1.700 euro/luna. De la curiozitate pana la venituri este simpla munca: 90% - invatare, cercetare si testare si in restul de 10% din timp aplici concluziile. Fara studii de specialitate sau cursuri costisitoare poti sa fii propriul tau sef. Incearca!

Cristian-serban

SERBAN CRISTIAN

Afiliat

AU INCREDERE IN NOI...

RWTElefantBestJobsEnterprise Business SystemBijuteria TeilorNemira

Invata, fii conectat, performeaza!

Office Manager la 2Parale

28 Mai 2015


Dacă ești bun să organizezi și să coordonezi bunul mers al lucrurilor într-un birou, cifrele nu îți dau dureri de cap și, pe deasupra, mai ai și cunoștinte și îți place zona de online, înseamnă că ești persoana potrivită să te alături echipei 2Parale. Căutăm pentru postul de Office Manager o persoană cu bune abilități organizatorice și de comunicare și care are: O bună întelegere a comerțului online Experiență solidă (...)

Citeste mai mult

6 noi advertiseri în ultima lansare din luna mai

27 Mai 2015


Ultima lansare din luna mai ne aduce noi 6 advertiseri care vin cu o propunere de comisioane între 5% și 10%. Care sunt cele 6 noi programe de afiliere? Noii lansați ai lunii mai fac parte din categoriile: Fashion Divertisment Pharma Copii Sport&Pescuit   constantineshirts.ro Tip campanie: Sale Categorie:  Fashion Comision: 10% Perioada de recurență: 1 lună Feed de produse disponibil: în curând gido.ro Tip campanie: Sale Categorie:  Fashion Comision: (...)

Citeste mai mult

Hai sa facem performanta la 360°!