Slide background

Performance marketing

Esti in locul potrivit pentru mai multi bani, vanzari si lead-uri.

Slide background

BUSINESS BOOM

Exploreaza-ti posibilitatile in Universul 2Parale!

AFFILIATE
MARKETING

Intra in reteaua de afiliere #1 din Romania, avem alaturi mii de afiliati si advertiseri care obtin rezultate impreuna. Rasplatim performanta. Advertiserii platesc doar pentru rezultate.

Devino afiliat!
Devino advertiser!

PAY PER CLICK

Garantam cresterea performantelor din campaniile Pay Per Click si Pey Per View. Lucram constant la optimizari si scaderea costului pe conversie. AdWords? Facebook Ads? YouTube? Facem minuni cu ele, convinge-te.

Start conversii!

CONTENT & SOCIAL
MEDIA MARKETING

Credem in campanii de Content Marketing si Social Media axate pe rezultate. Fructificam experienta noastra in proiecte de succes axate pe loializare, branding si conexiune.

Start conversii!

 

Vrei rezultate all-inclusive?

CIFRELE VORBESC PENTRU NOI

peste

1,5 mil.

conversii

peste

400

clienti

peste

34.000

afiliati

peste

€2.5 mil.

bugete PPC

peste

€1.8 mil.

comisioane afiliati

In momentul de fata, 2Parale este cel mai cost-effective instrument de promovare online pe care il utilizam, generand lunar aproximativ 10% din numarul total de conversii. Platforma ne permite sa realizam ajustari rapide ale campaniilor, astfel incat, chiar daca uneori nu am pornit exact cum trebuia, pana la final obtinem rezultatele asteptate.

Monica-cacina

MONICA CACINA

BestJobs

Daca la inceput a fost simpla curiozitate, acum afilierea in 2Parale imi suplimenteaza veniturile cu 1.700 euro/luna. De la curiozitate pana la venituri este simpla munca: 90% - invatare, cercetare si testare si in restul de 10% din timp aplici concluziile. Fara studii de specialitate sau cursuri costisitoare poti sa fii propriul tau sef. Incearca!

Cristian-serban

SERBAN CRISTIAN

Afiliat

Solutiile creative, imbunatatirea continua a campaniilor si disponibilitatea de adaptare la modalitatile noastre de promovare si comunicare, au dus in numai cateva luni la scaderea de trei ori a costului per conversie.

Elena-stoica

ELENA STOICA

Miniprix

AU INCREDERE IN NOI...

MyClosetdEpurtat.roDepozitul de papetarieVodafoneRWTCard Avantaj

Invata, fii conectat, performeaza!

Extindem rețeaua pentru mai mult spor la comisioane

21 Ianuarie 2015


A doua lansare din anul 2015 aduce 5 noi advertiseri  în platformă. Programele lansate vin să extindă oportunitățile de promovare pentru afiliați cu oferte de comisioane atrăgătoare. Avem, de data aceasta, de la 35 de lei per lead până la un comision procentual de 10%, o ofertă pe care te încurajez să o analizezi și de care să profiți pentru câștiguri avantajoase. Noii advertiseri te așteaptă să începeți o colaborare de (...)

Citeste mai mult

Start concursurilor pentru afiliați

20 Ianuarie 2015


Gata, au trecut deja 20 de zile din noul an, am scris rezoluții, ne-am setat obiective, e timpul să accelerăm pe drumul către câștiguri și să profităm de oportunitățile aduse de 2015. Vine rapid și luna îndrăgostiților, intrăm într-o perioadă numai bună pentru noi cumpărături pentru cei dragi și sărbătorit momente frumoase împreună. Noriel deschide lista advertiserilor care pornesc în forță competițiile dedicate afiliaților și anunță un concurs cu premii de 7.000 de (...)

Citeste mai mult

Hai sa facem performanta la 360°!