Slide background

EGG CHASE

Aduna-ti performantele in cos!

Slide background

AM DEPĂȘIT

VÂNZĂRI

Slide background

LOVE CHALLENGE

Indragostit de performanta?

Cucereste cele mai multe vanzari!

Slide background

Performance marketing

Esti in locul potrivit pentru mai multi bani, vanzari si lead-uri.

Slide background

BUSINESS BOOM

Exploreaza-ti posibilitatile in Universul 2Parale!

AFFILIATE
MARKETING

Intra in reteaua de afiliere #1 din Romania, avem alaturi mii de afiliati si advertiseri care obtin rezultate impreuna. Rasplatim performanta. Advertiserii platesc doar pentru rezultate.

Devino afiliat!
Devino advertiser!

PAY PER CLICK

Garantam cresterea performantelor din campaniile Pay Per Click si Pey Per View. Lucram constant la optimizari si scaderea costului pe conversie. AdWords? Facebook Ads? YouTube? Facem minuni cu ele, convinge-te.

Start conversii!

CONTENT & SOCIAL
MEDIA MARKETING

Credem in campanii de Content Marketing si Social Media axate pe rezultate. Fructificam experienta noastra in proiecte de succes axate pe loializare, branding si conexiune.

Start conversii!

 

Vrei rezultate all-inclusive?

CIFRELE VORBESC PENTRU NOI

peste

2 mil.

conversii

peste

450

clienti

peste

37.000

afiliati

peste

€4.5 mil.

bugete PPC

peste

€3 mil.

comisioane afiliati

2Parale m-a invatat sa fiu propriul meu sef. Am facut din marketing afiliat un full-time job pentru ca aici castigurile sunt direct proportionale cu munca depusa. Cu cateva ore de munca pe zi poti castiga cateva sute de lei pe luna, dar daca iti dedici mai mult timp se pot transforma in sute sau mii de euro.

Cristian-ciuberea

CRISTIAN CIUBEREA

Afiliat Tophabits

In momentul de fata, 2Parale este cel mai cost-effective instrument de promovare online pe care il utilizam, generand lunar aproximativ 10% din numarul total de conversii. Platforma ne permite sa realizam ajustari rapide ale campaniilor, astfel incat, chiar daca uneori nu am pornit exact cum trebuia, pana la final obtinem rezultatele asteptate.

Monica-cacina

MONICA CACINA

BestJobs

Solutiile creative, imbunatatirea continua a campaniilor si disponibilitatea de adaptare la modalitatile noastre de promovare si comunicare, au dus in numai cateva luni la scaderea de trei ori a costului per conversie.

Elena-stoica

ELENA STOICA

Miniprix

AU INCREDERE IN NOI...

MyClosetMicrosoftBijuterii InoxSensoDaysFloriaRWT

Invata, fii conectat, performeaza!

Recomandari Google pentru noua era mobila

27 Aprilie 2015


Odată cu lansarea de către Google a noului algoritm de căutare pe mobil în data de 21 aprilie, a avut loc și evenimentul Google Think Mobile. Google a anticipat și răspuns dintotdeauna nevoilor clienților și nu ratează să ne demostreze acest lucru încă o dată.  La nivelul României, în anul 2015,  46% din populație folosește smartphone-uri, comparativ cu 34% în 2014 și 28% în 2013.  Considerând acest trend ascendent, Google (...)

Citeste mai mult

Cum a fost la intalnirea castigatorilor din Love Challenge?

27 Aprilie 2015


Așa cum am anunțat în 17 aprilie, câștigătorii premiului special, cină afiliat cu advertiser, din cadrul Love Challenge au fost advertiserul Floria.ro și afiliatul Magnetik Achemy. Reprezentanții celor doi câștigători au luat cina pe 22 aprilie. Cum a fost la cină? Ei bine, Simona Huțuțuc, Marketing Specialist la Floria, și Andreea-Silvia Chițu, reprezentant Magnetik Alchemy, ne-au povestit despre experiența avută la cină. Andreea și Ricardo au ales un restaurant micuț, dar elegant, unde ne-am simțit foarte (...)

Citeste mai mult

Hai sa facem performanta la 360°!