Slide background

Performance marketing

Esti in locul potrivit pentru mai multi bani, vanzari si lead-uri.

Slide background

HALLOWEEN BATTLE

Transforma cea mai infricosatoare noapte in motiv pentru castiguri!

Slide background

BLACK FRIDAY ATTACK

Accelereaza vanzarile la preturi speciale!

Slide background

BUSINESS BOOM

Exploreaza-ti posibilitatile in Universul 2Parale!

AFFILIATE
MARKETING

Intra in reteaua de afiliere #1 din Romania, avem alaturi mii de afiliati si advertiseri care obtin rezultate impreuna. Rasplatim performanta. Advertiserii platesc doar pentru rezultate.

Devino afiliat!
Devino advertiser!

PAY PER CLICK

Garantam cresterea performantelor din campaniile Pay Per Click si Pey Per View. Lucram constant la optimizari si scaderea costului pe conversie. AdWords? Facebook Ads? YouTube? Facem minuni cu ele, convinge-te.

Start conversii!

CONTENT & SOCIAL
MEDIA MARKETING

Credem in campanii de Content Marketing si Social Media axate pe rezultate. Fructificam experienta noastra in proiecte de succes axate pe loializare, branding si conexiune.

Start conversii!

 

Vrei rezultate all-inclusive?

CIFRELE VORBESC PENTRU NOI

peste

1,5 mil.

conversii

peste

400

clienti

peste

34.000

afiliati

peste

€2.5 mil.

bugete PPC

peste

€1.8 mil.

comisioane afiliati

Au americanii o vorba care se potriveste foarte bine la marketingul afiliat: "vote with your wallet". Cum se aplica conceptul asta in online? Dincolo de toate frazele docte despre demograficele, intentiile de cumparare, profile referitoare la utilizatorii unui site ramane actiunea efectiva: cumpararea! Iar 2Parale tocmai asta face: ajuta site-urile cu comunitati puternice sa ofere publicitate nu ca pe un rau necesar, ci ca pe o forma de continut care chiar poate oferi valoare pentru utilizatori.

Catalin-tenita

CATALIN TENITA

Afiliat TreeWorks

Pentru ArabesqueOnline, colaborarea cu echipa de PPC a 2Parale este mai mult decat un parteneriat! Suntem o echipa! Ma bazez pe operativitatea si profesionalismul lor 24/7.

Marinela-bujor

MARINELA BUJOR

Arabesque

Inca de acum 3 ani, de la inceputul parteneriatului cu 2Parale, am știut ca afilierea este cea mai mare platforma pentru vanzari sigure și constante. Ne-am respectat parteneriatul cu afiliatii și ne-am implicat tot timpul, iar rezultatele nu au intarziat sa apara, vanzarile prin 2Parale crescand semnificativ de la un an la altul.

Mihai-patrascu

MIHAI PATRASCU

evoMAG

AU INCREDERE IN NOI...

Elefant.roCard AvantajF64RWTArabesqueElefant

Invata, fii conectat, performeaza!

Noi campanii în 2Parale, noi oportunități de câștiguri

29 Octombrie 2014


Luna octombrie se încheie cu 6 noi programe de afiliere lansate. Ele vor intra în competiția Business Boom în luna noiembrie, alături de cele 24 de campanii din luna aceasta. Este momentul oportun pentru a analiza ofertele propuse și de a începe promovarea lor pentru a fi mai aproape de premiile oferite Business Boomer-ului lunii noiembrie. Închidem seria lansărilor din luna octombrie cu 2 noi campanii din categoria Home&Deco, Iuki-Decor.ro și Ebrazi.ro, ce (...)

Citeste mai mult

Câștiguri suplimentare în Halloween Battle

28 Octombrie 2014


La doar o zi distanță de lansarea noii provocări pentru afiliați – Halloween Challenge, avem deja 8 advertiseri din Fashion care își motivează afiliații să lupte cu și mai mare determinare pentru a trimite categoria pe locul I. Bătălia este strânsă, deși IT&C are un avantaj în acest moment, dacă ne uităm la imaginea de mai jos. Nu uităm că suntem la început – până în data de 2 noiembrie (...)

Citeste mai mult

Hai sa facem performanta la 360°!