Performance marketing

Esti in locul potrivit pentru mai multi bani, vanzari si lead-uri.

Incepe acum!

AFFILIATE
MARKETING

Intra in reteaua de afiliere #1 din Romania, avem alaturi mii de afiliati si advertiseri care obtin rezultate impreuna. Rasplatim performanta. Advertiserii platesc doar pentru rezultate.

Devino afiliat!
Devino advertiser!

PAY PER CLICK

Garantam cresterea performantelor din campaniile Pay Per Click si Pey Per View. Lucram constant la optimizari si scaderea costului pe conversie. AdWords? Facebook Ads? YouTube? Facem minuni cu ele, convinge-te.

Start conversii!

CONTENT & SOCIAL
MEDIA MARKETING

Credem in campanii de Content Marketing si Social Media axate pe rezultate. Fructificam experienta noastra in proiecte de succes axate pe loializare, branding si conexiune.

Start conversii!

 

Vrei rezultate all-inclusive?

CIFRELE VORBESC PENTRU NOI

peste

1,5 mil.

conversii

peste

400

clienti

peste

34.000

afiliati

peste

€2.5 mil.

bugete PPC

peste

€1.8 mil.

comisioane afiliati

Pentru ArabesqueOnline, colaborarea cu echipa de PPC a 2Parale este mai mult decat un parteneriat! Suntem o echipa! Ma bazez pe operativitatea si profesionalismul lor 24/7.

Marinela-bujor

MARINELA BUJOR

Arabesque

E MUST sa fii in 2Parale. In sistem gasesti mii de site-uri care te pot promova si iti pot valida increderea in produsele pe care le vinzi. Risc nu exista: platesti comision doar pentru vanzarile pe care ti le genereaza.

Rares-jianu

RARES JIANU

TinaR

Au americanii o vorba care se potriveste foarte bine la marketingul afiliat: "vote with your wallet". Cum se aplica conceptul asta in online? Dincolo de toate frazele docte despre demograficele, intentiile de cumparare, profile referitoare la utilizatorii unui site ramane actiunea efectiva: cumpararea! Iar 2Parale tocmai asta face: ajuta site-urile cu comunitati puternice sa ofere publicitate nu ca pe un rau necesar, ci ca pe o forma de continut care chiar poate oferi valoare pentru utilizatori.

Catalin-tenita

CATALIN TENITA

Afiliat TreeWorks

AU INCREDERE IN NOI...

FloriaDepozitul de papetarieBestJobsBijuterii InoxVodafoneCard Avantaj

Invata, fii conectat, performeaza!

AdWords Campaign Experiments – cum cresti rentabilitatea

22 Septembrie 2014


AdWords Campaign Experiments permite testarea modificarilor facute intr-o anumita campanie pe un procent predefinit din traficul atras prin acea campanie. Rezultatele experimentelor ne pot ajuta sa luam decizii mai bune care sa duca la cresterea rentabilitatii investitiei. Putem activa un experiment din meniul de setari: Tot ce avem de facut aici este: - sa dam o denumire experimentului, - sa alegem o proportie – trafic controlat / trafic care sa participe la experiment, - (...)

Citeste mai mult

Moz, Google si Distilled, la SEM Days 2014. Ultimele zile de inscriere

19 Septembrie 2014


Pe 24-25 septembrie, la Bucuresti, specialisti de la MOZ, eMetrics Summit, Distilled, Anicca Digital, Google Romania, ThinkDigital, GeoRanker vin la SEM Days 2014 sa vedem cum ne adaptam la schimbarile tot mai dese din AdWords, SEO sau Facebook Ads. Vestea si mai buna e ca inca va puteti inscrie cu un discount special, ca partener 2Parale. V-am mai vorbit despre SEM Days, acum puteti vedea insa agenda completa, mai ales ca John (...)

Citeste mai mult

Hai sa facem performanta la 360°.