Slide background

BLACK FRIDAY

Implica-te in evenimentul cu cele mai multe conversii in afiliere!

Slide background

CHRISTMAS DEALS

Creste-ti vanzarile la preturi speciale de Craciun!

Slide background

BUSINESS BOOM

Exploreaza-ti posibilitatile in Universul 2Parale!

AFFILIATE
MARKETING

Intra in reteaua de afiliere #1 din Romania, avem alaturi mii de afiliati si advertiseri care obtin rezultate impreuna. Rasplatim performanta. Advertiserii platesc doar pentru rezultate.

Devino afiliat!
Devino advertiser!

PAY PER CLICK

Garantam cresterea performantelor din campaniile Pay Per Click si Pey Per View. Lucram constant la optimizari si scaderea costului pe conversie. AdWords? Facebook Ads? YouTube? Facem minuni cu ele, convinge-te.

Start conversii!

CONTENT & SOCIAL
MEDIA MARKETING

Credem in campanii de Content Marketing si Social Media axate pe rezultate. Fructificam experienta noastra in proiecte de succes axate pe loializare, branding si conexiune.

Start conversii!

 

Vrei rezultate all-inclusive?

CIFRELE VORBESC PENTRU NOI

peste

1,5 mil.

conversii

peste

400

clienti

peste

34.000

afiliati

peste

€2.5 mil.

bugete PPC

peste

€1.8 mil.

comisioane afiliati

E MUST sa fii in 2Parale. In sistem gasesti mii de site-uri care te pot promova si iti pot valida increderea in produsele pe care le vinzi. Risc nu exista: platesti comision doar pentru vanzarile pe care ti le genereaza.

Rares-jianu

RARES JIANU

TinaR

Cu ajutorul 2Parale am reusit sa obtinem in primele doua trimestre din 2012 o crestere cu 10% a vanzarilor. Apreciem rapiditatea cu care echipa si afiliatii ne ajuta in comunicare promotiilor Elefant.ro catre clientii finali.

Alen-todorov

ALEN TODOROV

Elefant.ro

Inca de acum 3 ani, de la inceputul parteneriatului cu 2Parale, am știut ca afilierea este cea mai mare platforma pentru vanzari sigure și constante. Ne-am respectat parteneriatul cu afiliatii și ne-am implicat tot timpul, iar rezultatele nu au intarziat sa apara, vanzarile prin 2Parale crescand semnificativ de la un an la altul.

Mihai-patrascu

MIHAI PATRASCU

evoMAG

AU INCREDERE IN NOI...

evoMAGMicrosoftBijuteria TeilorDepozitul de papetariedEpurtat.roFloria

Invata, fii conectat, performeaza!

Ultima lansare din 2014 aduce 10 noi advertiseri în 2Parale

17 Decembrie 2014


Ultima lansare din acest an aduce 10 noi advertiseri ce îți oferă 10 noi oportunități de promovare. 8 noi categorii își îmbogățesc oferta de advertiseri – de la Bijuterii, B2B și Copii până la Food&Drinks, Optica, Home&Deco, IT&C și Fashion. Oferta de comisioane este și ea una variată, de la 30 de lei comision fix, până la 5%, 12% comision pentru fiecare vânzare generată. Te invit să analizezi ofertele celor 10 (...)

Citeste mai mult

Business Boomerii lunii noiembrie

16 Decembrie 2014


Trei afiliați au aplicat la mai multe dintre campaniile lansate în 2Parale și au câștigat premiile puse în joc în luna noiembrie. Astăzi îi cunoaștem și le spunem felicitări pentru performanță! Au fost 30 de advertiseri recent lansați și tot atâtea oportunități de explorare a categoriilor potrivite pentru a-ți aduce câștiguri. Regula rămâne în fiecare lună aceeași: comisioane generate în cât mai multe campanii nou activate pentru premii de 1.000 (...)

Citeste mai mult

Hai sa facem performanta la 360°!